Avatar billede pablopablo Nybegynder
10. juli 2009 - 17:32

WebPartZones og lagring af indstillinger

Hejsa

Jeg er ved at udvikle et site / CMS hvor jeg bla. benytter Asp.Net
glimrende "WebPartZones" komponenter.

Jeg har pt. fået det hele op og køre, samt downloaded og integreret "Microsoft ASP.NET Futures (July 2007)" for at få understøttelse af "Drag and drop" i andre browsere end IE.

Nåå, mit spørgsmål er pt. hvilke muligheder der findes for at gemme div. WebPartZones-indstillinger? Kan de gemmes pér reg. bruger i systemet? eller hvordan fungerer dette? Kan indstillingerne gemmes i en DB, session, cookie...eller?

Jeg er meget interesseret i, at høre alle jer kloge hoveders mening omkring "WebPartZones" - Dvs. jeres tips, tricks og erfaringer!

Nu ser det ud til, at frameworket allerede kan alt hvad jeg har behov for, men hvis i kender til sites som viser nogle ekstra fede features man kan opnår med det eller evt. helt andre frameworks som skulle vise sig at være endnu bedre, så har dette naturligvis også meget stor interesse!

Jeg ser meget frem til, at høre hvad i alle har at sige!

Mvh. PabloPablo
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester