Avatar billede Bakkepigen Nybegynder
28. juni 2009 - 10:04 Der er 2 kommentarer

Netværksforbindelse

Jeg har intel proset wireless på min PC og den bestyrede mit trådløse netværk fint. I forbindelse med en opdatering af computeren "kom jeg til" at sige ja til at lade Windows bestyre netværksforbindelsen. Det gør Windows så nu, og det er meget ringere - langsommere og uden forbindelse flere steder i huset. Hvordan kommer jeg tilbage til det gamle system igen?

Søndagshilsen
Bakkepigen
Avatar billede thov Forsker
04. juli 2009 - 03:07 #1
Er det noget i den retning du har gjort http://itd.cqu.edu.au/FCWViewer/view.do?page=4355 ?
For så højreklikker du på PROSet ikonet (nede til højre for processlinien), og bestemmer at PROSet skal styre netværket.
Avatar billede Bakkepigen Nybegynder
07. juli 2009 - 21:09 #2
Har fundet ud af det, skulle lige fjerne et flueben i Indstillinger (ved brug Windows...) og så genstarte, så kom prosetikonet igen og igang automatisk.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester