Avatar billede 362983 Nybegynder
23. juni 2009 - 03:55 Der er 1 kommentar

Tv Oversigt til Samurize

Hey Eksperten, ville høre om der ikke var en eller anden klog person som kan kode en Tv-oversigt script til samurize ud fra en af de gamle scripts som denne her http://www.samurize.com/modules/mydownloads/visit.php?cid=10&lid=1245

bare ud fra http://www.tvguide.dk/now.php istedet for tv 2, da tv 2 har lavet det om så de scripts der er lavet ikke virker længere og ikke har gjort længe, og hvis det ikke er muligt vil jeg også meget gerne vide det..

på forhånd tak.
Avatar billede olegaarde Nybegynder
24. juni 2009 - 00:38 #1
Alt kan lade sig gørem men det er nok ikke lige til.
Samtidig kunne jeg forestille mig, at tvguide.dk ikke vil være vilde med den trafik der genereres, og de derfor vil blokere for den, eller lave deres scripts om.

Jeg ville nok i stedet tage deres RSS-feed med programmer, og så læse den. Du finder den på http://www.tvguide.dk/rss/tvnu (hvis du ikke allerede har set den).

Nu er det længe siden jeg har rodet med Samurize, så jeg ved ikke om den kan læse RSS, men så er der da andet der kan det. F.eks. http://download.cnet.com/Chaos-Wallpaper/3000-12565_4-10392730.html (Chaos Wallpaper) som jeg dog ikke har prøvet.

Med venlig hilsen
Ole
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester