Avatar billede birthelund Nybegynder
19. maj 2009 - 08:16

Installation af Netgear router

Hej
Vi har købt en Netgear router WGR614 version 9, da vi gerne vil have netværk mellem vore to stationære pc'ere. Vi har bredbåndsinternet via fastnet fra TDC, men da vi ikke har købt routeren hos TDC, kan vi ingen hjælp få her uden at skulle betale for det.
Det går fint med at sætte alle stikkene ind de rigtige steder, tror vi nok, men så kommer vi til siden "Basic Settings". Lige meget hvad vi skriver her, bliver det ikke accepteret. Det drejer sig om kontonavn, IP-adresse (dynamisk eller statisk?), DNS-adresse og Router MAC adresse. Vejledningen til at udfylde skemaet hjælper ikke meget.
På forhånd tak, hvis du kan hjælpe.
Venlig hilsen
Birthe
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester