Avatar billede kapoou Nybegynder
18. marts 2009 - 17:39

Dynamisk indlæsning af controls med parametre

Jeg står med at site hvor jeg gerne vil have mulighed for at lave nogle templates med kaldenavne f.eks. area1, area2, area3 osv. Dette kunne også være XSLT, men detved jeg endnu mindre om.

Der er oprettet en rækker sider som har defineret i databasen hvad area1, area2 osv. skal indeholde. Dette kan både være noget tekst men ikke mindst, også et modul såsom en formular der er lavet som en usercontrol, hvor den så agerer ud fra et ID.

Hvordan kan jeg få koden til on the fly at generere templaten og så inkludere en usercontrol til f.eks. area1 hvor der bliver overført et id som fortæller hvilken en formular i formulartabellen der skal inkluderes.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester