Avatar billede gipa Nybegynder
18. marts 2009 - 13:32

Valg og opsætning af CMS

Hej

Jeg skal lave en hjemmeside med to typer brugere.

Begge typer skal kunne oprette en profil, inkl. billeder, tekst og felter, der henholdsvis skal kunne krydses af eller udfyldes med fritekst.
Alt i profilen (bortset fra billeder) skal fungere som søgekriterier (enten ved afkrydsning eller fritekstsøgning).
Kontaktoplysningerne skal dog være skjult for alle andre end brugeren selv og mig. Det skal være muligt at deaktivere sin profil - men det er vel standard...?

De to typer brugere har forskellige felter til udfyldelse - og man vælger om man vil søge efter den ene eller den anden type bruger.

Dertil skal der være bannerfunktion, tracking af hvor mange der ser profilen, mulighed for at brugere kan lægge profiler i favoritmapper, måske gøre profiler opmærksomme på ens egen profil og den slags - men det er vist standard i de fleste systemer.  ;o)

Jeg overvejer om et dating-cms måske opfylder kriterierne?

Men jeg skal nok under alle omstændigheder bruge hjælp til at sætte systemet op - inkl. implementation af design.

Jeg har ingen præferencer omkring valg af system eller webhotel. Dog skal det endelige site være "tungt" nok til at kunne håndtere rigtig mange brugere (måske 1-200.000).

Har I nogen kloge ord om valg af system?
Og hvis du har mulighed for at hjælpe med opsætning samt implementering af det system, du anbefaler, må du meget gerne angive din ca. timepris, samt forventet tidsforbrug, så jeg lige har en ide om, hvad det kommer til at koste. Jeg er klar over at du slet ikke har information nok til at give et brugbart tidsoverslag, men mere om du forventer at det tager 2 dage eller 4 måneder...  :o)


:o)  Rie
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester