Avatar billede oplillahans Nybegynder
14. marts 2009 - 17:08

Opkoblingsproblemer

Her for ganske nyligt installerede jeg Comodo firewall på et system bestående af Windows XP home på et Gigabyte GA-GC230D mini-itx kort.
Inden installationen var der internetopkobling som der plejer, men installationen crashede undervejs hvorefter der ikke længere var internet.
Selv efter afinstallering af Comodo (der ikke blev installeret ordentligt) vendte internettet ikke tilbage :(
Desværre glemte jeg alt om systemgendannelsen i WinXP og tog den 'hårde' metode á geninstallering/overskrivning af systemfilerne. Også uden succes.
Det er også afprøvet at afinstallere fysisk fjerne driveren til netkort, for så at installere det igen. Ditto uden succes.
Der er gennemført en "diagnose af forbindelsesproblemer" via 'funktioner' i MSIE, med et antal "fejl 12029" (ligegyldige?)
en "udbyderposten MSAFD Tcpip kunne ikke udføre enkel tilbagekoblingskommunikation" fejl 10061, én af samme tekst men som fejl -1, endnu en -1 fejl for RSVP UDP serivce provider, og en -1 for RSVP TCP, og til sidst en "der er et forbindelsesproblem med en installeret LSP", uden fejlnummer.
Jeg er ikke nogen haj til denne type problemer, men vil gerne undgå den helt hårde metode (format c:, ny installation)
HILFE BITTE!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester