Avatar billede asbjørn Nybegynder
28. februar 2009 - 13:35 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Problemer med FUGA antenneudtag

Jeg har købt og monteret et antal LK FUGA antenne/dataudtag 2 modul TV, R og RJ45 sløjfedåse, type TD312. Men jeg oplever at signalet er markant ringere, når jeg forbinder TV'et gennem FUGA dåsen end når jeg forbinder direkte til det i dåsen indgående antennekabel. Det kan altså kun være FUGA dåsen som giver problemet. Er det normalt? Hvad kan det skyldes? Jeg har prøvet to forskellige dåser med samme dårlige resultatet.
Avatar billede Jensen DK Novice
28. februar 2009 - 13:42 #1
Der er en dæmpning på ca. 6db pr. dåse signalet passerer, i slutdåsen skal der monteres en 75 ohm modstand.
Avatar billede asbjørn Nybegynder
28. februar 2009 - 15:54 #2
Det vil sige, at slutdåsen også skal være på plads inden man kan vurdere kvaliteten af signalet? Det var den nemlig ikke, da jeg tjekkede signalet.
Avatar billede Jensen DK Novice
01. marts 2009 - 07:16 #3
Ja det skal den, og den er anderledes end gennemgangsdåserne,det er vigtigt, har du ikke en 75 ohm modstand så skal der være et tv tilkoblet den sidste dåse, du kan blive nød til at indsætte en linieforstærker hvis der ikke er signal nok.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester