Avatar billede eduteedum Nybegynder
02. februar 2009 - 23:02

Windows Movie Maker Problem

Når jeg skal publicere en film i movie maker (version 6.0) kommer der en fejlmelding. (Denne film kan ikke publiceres på den angivne placering. kontroller, at de oprindelige kildefiler, der er brugt i filmen, stadig er tilgængelig,at den angivne publiceringsplacering stadig er tilgængelig, at der er tilstrækkelig ledig diskplads, og prøv derefter igen.) problemet er nu at både jeg og en kollega har kontrolleret disse "problemer" og kan ikke se at der sku være noget der sku forhindre mig i at publicere min film. jeg har 400 GB ledig plads, alle filerne der er brugt i filmen er samlet i en mappe og der mangler ikke nogen... så hvad sku problemet være???? HJÆLP

På forhånd tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester