Avatar billede frkolsen Nybegynder
11. januar 2009 - 14:24

Zyxel P-2602HW-D1A koblet til anden router

Jeg har fået Fullrate som ISP og det giver mig problemer med min VOIP, som er hos Musimi. Fullrate har leveret en Zyxel P-2602HW-D1A, men den er reserveret til deres tlf, så jeg ikke kan bruge min konto hos Musimi med den.

Jeg er derfor koblet til nettet med min Draytek-router, der forbinder til Fullrate. Draytek'en har imidlertid ikke WLAN, så jeg skal have Zyxel'en sat på Draytek'en.

Spm. er: hvordan klarer jeg det? _Skal_ jeg lave et subnet eller kan det forenkles så Zyxel'en nærmest bliver switch? Jeg har en netværksprinter på Draytek'en, den skal også være tilgængelig fra WLAN ligesom jeg skal have shares ml. LAN og WLAN.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester