Avatar billede -bendtsen- Nybegynder
26. september 2008 - 11:24

"Netværks"-media-center-server

hej..

Nu har jeg brugt en times tid her på siden, for at se om jeg kunne finde svar på mit spørgsmål, men det kunne jeg ikke.

Mit spørgsmål går på:

I min stue, har jeg en stadionær computer koblet til min fladskærm, men jeg er blevet træt af, at se på den, så jeg håbede på at der fandtes en måde, så man kunne stille computeren inde i mit soveværelse, og blot trække et netværkskabel til en boks, lidt ligesom en printserver, men som så kunne smide lyd og billede videre. Findes sådan en boks overhovedet, eller kan det ikke lade sig gøre pga. grafik- og lydkort?

Ved også godt at der findes media servere, men de er da bare utrolig dyre, ikk'?
- Findes der måske nogen, til en fornuftig pris, som også kan klare film og musik imens der downloades?
- I forlængelse af det, undrer jeg mig så over, om det er muligt at sætte det gamle hardware over i et media center karbinet?


Skal også lige have hjælp til hvordan man lukker et spørgsmål, når jeg har fået den rigtige hjælp... Hvor trykker man henne? :)

På forhånd tak...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester