Avatar billede medurd Nybegynder
03. september 2008 - 21:06 Der er 3 kommentarer

En tredie ny bærbar i huset hopper hele tiden af nettet ,hvorfor?

Har købet en ny bærbar til min søn. Kort efter vi havde logget den på det trådløse net hopper den af igen. Hver gang der kommer på hopper den af igen efter et stykke tid eller efter den har været gået i hi. De to andre bærbare har aldrig haft problemer. Men det er som om der sker noget med nettet nu efter den nye er kommet til. Den nye er en Lenovo 3000 N200, T5750, Core2Duo, 2 Ghz, 4GB ram, 32 bit operativsystem, Vista home premium. Det to gamle er xp'er, Lenovo 3000 N100 og en IBM. Vores trådløse som står efter et adsl modem er en level one WBR 5400 MMO 1W4L wireless AP router. Den er konfigureret ed wep.
Avatar billede nva Praktikant
04. september 2008 - 09:03 #1
Måske er det strømsparestyringen som i denne tråd http://www.eksperten.dk/spm/790091
Avatar billede medurd Nybegynder
04. september 2008 - 22:10 #2
Ja jeg havde set det inlæg, men det løser desværre ikke mit problem. Det her sker også, når den er tilsluttet strøm.
Avatar billede uffesteenberg Novice
04. september 2008 - 22:20 #3
Vores to computere gør det også.. vi bruger wap-kryptering og de hopper af flere gange i timen, men som regel forbinder de selv igen efter nogle sekunder. Før var det endnu værre men ved support hos vores internet-udbyder ændrede han på frekvensen på routeren, så vi nu kan leve med det. Det er dog stadig lettere irriterende...så vi må nok ringe igen. Måske er det noget lignende, der sker hos jer??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester