Avatar billede mikabika Nybegynder
15. juli 2008 - 15:13 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Hvorfor lukker internetforbindelse ned, selvom den er connected ?

Hvorfor lukker internetforbindelse ned, selvom den er connected ?  60 point fra mikabika 



X Min internetforbindelse (TDC bredbånd via telefon) lukker ned, selvom forbindelsen ER der.Min bærbare kan sagtens komme på, men den stationære kan ikke. Den sender kun ganske få packets og modtager 3 i løbet af den sidste halve time. Jeg har, som et forsøg fjernet firewall og antivirus for at se, om dette var årsagen. Det er det ikke !

Jeg har ikke flere gendannelse tilbage og har hurtig brug for hjælp - og mange point at give af !!

Sommerhilsner

Ea
Avatar billede leif Seniormester
15. juli 2008 - 15:30 #1
Hvorfor opretter du flere tråde om samme problem ? Det er unødvendigt og ikke ens betydende med hurtigere hjælp. Så luk venligst det ene i henhold til Reglerne §2.1.11

http://www.eksperten.dk/spm/838377
http://www.eksperten.dk/spm/838380
Avatar billede mikabika Nybegynder
31. marts 2010 - 18:45 #2
Hej Leif

Hvis din fritidsbeskæftigelse er at lege vagthund overfor nye, der prøver at hitte ud af, præcis hvordan man gør - og måske kommer til at gøre noget forkert...så er det på tide at finde noget andet at lave. Jeg er ikke interesseret i yderligere mails fra dig.

Jeg har ikke brug for at blive skældt ud af dig. Hvis du i stedet havde hjulpet mig med at nedlægge det spørgsmål, jeg ikke behøvede ville du faktisk ha' hjulpet en nybegynder - i stedet for bare at maile mig en bebrejdelse. Og opnået det samme.

Dette site er IKKE specielt let at finde rundt i - og jeg arbejder med brugervenlighed på sites til daglig. Så jeg ved, hvad jeg taler om.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester