Avatar billede c_ptrsn Nybegynder
09. juni 2008 - 20:20

Problem med diagnosticering

Jeg er kommet i en kedelig situation. Efter jeg har tændt for min computer (kører windows XP prof.) og sidder og bruger windows til almene ting, surfing, slette ting fra min hdd og andre dagligdagsting, oplever jeg følgende 3 ting:

1) Min skærm slukker i 1-3 sekunder før billedet vender tilbage.
2) "Systemet" hænger. Med det mener jeg at jeg sagtens kan bevæge musen, men ingen af mine applikationer svarer f.x. sidder jeg i en teksteditor som Ultraedit og bruger musen til at scrolle nedaf så stopper systemet med at svare, og først når jeg klikker på et vindue hvori der kører en proces (et af de ikoner på proceslinjen der viser hvilke programmer der kører), slukker skærmen i 1-3 sekunder og vender tilbage hvorefter jeg kan bruge computeren igen.
3) At hver gang jeg lukker et program/trykker på start-knappen I Windows opstår 1).
4) At computeren efter at have stået i dvale (går i alm sort skærm), efter opvågen stadig viser sort skærm. Visse af ikonerne på proceslinjen vises, men for at vise f.x. ikonerne på desktoppen kræver det at jeg først klikker på dem før de dukker op af det "sorte".

Jeg har snakket med en del forskellige mennesker og har gjort nogle ting som følge af det:
1) Har opdateret gfx-driver.
2) Opdateret chipsetdriver/BIOS.
3) Prøvet samme skærm men forskelligt skærmkabel.
4) Prøvet lånt skærm med forskellige netkabler.
5) Kørt memtest86 der siger at mine RAM er fine.
6) Skruet op til max af alle mine blæsere for at forhindre overheating.

De fleste har, som følge af ovenstående, sagt at det enten er min PSU eller mit gfx kort. Har IKKE installeret ny hardware så hvis det er PSU'en må det være fordi den er blevet defekt.

Anyway, hvis du har læst hertil så tusind tak. Så er der bare lige det sidste og endegyldige ting tilbage, nemlig spørgsmålet.

Hvad tror du/I det er der skyldes mine problemer?

Tusind tak på forhånd :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB