Avatar billede mummikiks Nybegynder
29. april 2008 - 18:33

Problemer med import af .sql i oraclexe database

Hej Experter

Jeg har et lille problem. Jeg har lavet en række sql-queries, som jeg blev nødsaget til at exportere grundet en formatering af min computer. Jeg exporterede derfor en .sql fil fra webinterfacet, samtidigt med at jeg tog en backp af hele oracleXE-mappen.

Efter formatering installerede jeg igen databasen og forsøgte at overskrive hele oracleXE-mappen. Dette virkede ikke efterhensigten og jeg kunne efterfølgende ikke få adgang til hjemmesiden, selvom jeg genstartede service.

Jeg valgte derfor at intallere databsen forfra of forsøge at importere .sql filen med mine queries. Dette giver desværre følgende fejl:

ORA-20001: GET_BLOCK Error. ORA-20001: Execution of the statement was unsuccessful. ORA-20001: Unable to import script. ORA-20001: Application ID and current security group ID are not consistent. <pre>declare l_name varchar2(255); begin l_name := '1790325190481679/Opgave8c'; wwv_flow_api.import_script( p_name =&gt; l_name, p_varchar2_table=&gt; wwv_flow_api.g_varchar2_table, p_flow_id =&gt; 4500, p_pathid =&gt; nu



Unable to list script names.
Return to application.

Er der noen der har et bud på hvorledes jeg kan få importeret min data igen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester