Avatar billede ahara Nybegynder
23. marts 2008 - 13:22

Layout af controls i et panel

Hvis jeg ønsker at opdatere mine user controls placering i et panel ved resizing af panelet, hvordan gør jeg så det smartest?

For at finde den korrekte placering af mine controls kræver det to gennemløb (for-loops) af mine controls på panelet. Skal jeg så bare opdatere hver user controls location ved første og andet gennemløb imens jeg har suspend layout på panelet, eller skal jeg tilføje to attributter (X,Y koordinat) på min user controls som jeg opdatere første gang og sætter min controls location ligmed ved andet gemmenløb?

Eller er det en tredje metode der er smartere? Under alle omstændigheder skal jeg bruge to gennemløb for at finde deres eksakte placering (dette kan ikke gøres smartere og er ikke skrevet med her da det er en lidt længere historie).

Håber i kan hjælpe
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester