Avatar billede suuuperman100 Nybegynder
18. marts 2008 - 11:32

Fra DVI stik til HDMI - billedet er rødt og ikke 1080P

Jeg har en Fuji Siemens Scaleo med Windows Media XP. Det er en pentium 4. Der er DVI udgang.
Derudover har jeg købt et FULL HD 47 tommer Medion med HDMI stik.
Imellem de to enheder har jeg et guldbelagt DVI HDMI kabel.

Nu spørger jeg om hvorfor skærmen viser den sorte farve som rød, samtidigt med at opløsningen er den laveste - helt nede på 640 X 400óg noget´så jeg reelt slet ikke kan bruge windows.

Når jeg går ind i skærmopsætning kan jeg ikke få lov at ændre indstillinger, helelr ikke om jeg går ind i avanceret og ændre hertz til 100 og så gemmer højere opløsning. Så stilles den blot automatisk til den dårlige opløsning. TVet er plug and play, men spørgsmålet er om det virker med HDMI? Der er 2 forskellige skræm typer jeg kan vælge - et plug and play - og et standard. Jeg kan godt vælge standard, men såsnart jeg trykker ok går det igen tilbage til plug and play!

Hvad kan være galt. Jeg er tæt på blot at købe et VGA stik - tvet har også alm. vga indgang, men umiddelbart synes jeg det ville være ærgeligt!

Kan du hjælpe mig?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester