Avatar billede mulrich Nybegynder
13. december 2007 - 20:25

Java virker ikke (installeret, men findes ikke)

Hej,

Her i går opdaterede jeg Java til v1.6 Update 3. Men ingen programmer kunne se at det var den jeg havde installeret. De kunne stadig kun se 1.6 Update 2. På foranledning af en bekendt afinstallerede jeg alt der havde med Java at gøre, fjernede de registreringsdatabasenøgler der stadig var der, genstartede computeren og geninstallerede 1.6u3. Og det virker stadig ikke. Faktisk virker det overhovedet ikke nu. Selv efter at have installeret 1.6u2 igen virker det ikke. Jeg har også installeret 1.5u6, 1.5u11 og 1.6u1. Men intet virker. Selv ikke Microsofts egen Virtual Machine virker.

Hvad kan jeg gøre? Ingen programmer kan bruge Java. Jeg bruger primært lolifox - i bund og grund Firefox - og det virker heller ikke i IE7.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester