Avatar billede aspflopper Nybegynder
01. december 2007 - 18:17

Hjælp til genetablering af MSQL database hos Surftown.dk

Jeg har adskellige sider der køre CMS systemet E107.
Et af dem er www.falihos.dk jeg har haft et mindre problem med siden og som følge af dette var rådet at jeg genetablerede siden med den sensete opdatering. Planen var at tage backup af filerne på siden, samt MySQL databasen - jeg fik filerne og loggede ind med phpadmin på database serveren og tog 2 drop af alle data.
så sletted jeg databas på siderne og gentatablerede E107 igen.

Så langt så godt - men da jeg så ville genindlæse databasen fik jeg en fejl om at der var en syntaxfejl i filen - jeg forsøgte at ændre som jeghavde forstand til - men uanset hvad kunne jeg ikke få noget op.
den melder konstant fejl i "syntaxen" - jeg kontaktede supporten.. og de mente jegskulle hente et program der hedder SQLyog Enterprise -men ej heller det kan få forbindelse - med databasen. øv øv. Nå men i desperation finder jeg en meget gammel backup frem fra den 1/2 2007 - den kunne jeg godt få op - men den er jo gammel - men jeg tænkte jeg kunne "låne" koden i starten af databasen når nu skulle ligge den op. men ak nej - selv med den samme kode i starten nu fra backupen - fik jeg syntax fejl.

jeg kan se min data i filen - men jeg kan ikke få den indlæst -

er der nogen der har en løsning på hvordan jeg får lagt den sidste databse information op så siden kommer til at køre igen?

enten ved jeg selv kan afhjælpe problemet - skønt mine evner ik rækker langt... eller hvor jeg kan få hjælp til denne opreation..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester