Avatar billede dyt Nybegynder
30. september 2007 - 13:19

USB porte holdt pludselig op med at virke.

Hej.

Mine USB porte har altid virket fint på min Zepto bærbare computer, men lige pludselig i går aftes da jeg bare sad og surfede lidt rundt på nettet rebootede computeren sig selv, hvorefter mus, tastatur og headset ikke virker længere.. Det underlige er at jeg kan se der er forbindelse mellem dem og computeren, efterson de begynder at lyse når jeg sætter den i USB portene, men de reagerer ikke overhovedet. Jeg har prøvet forskellige ting; Jeg har prøvet at afinstallere USB under enhedshåndtering, har prøvet at opdatere mine drivere, har prøvet at enable og disable USb i BIOS - men der er ikke rigtig noget der virker. Hjælp :(

Mvh
Brian.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester