Avatar billede speedpete Nybegynder
25. september 2007 - 15:04 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

GridView hvor man kan rette alt på en gang

I forlængelse af http://www.eksperten.dk/spm/693811 : Er der nogen, der har et link til en artikel, som omtaler, hvordan man gennemløber et gridview og tjekker for ændringer? Jeg er ved at lave et regnskabsprogram, og på siden med bilagsindtastninger har jeg en footer, som indeholder felter til nye records samt en "Add"-knap. Men brugerne skal også kunne gå et par rækker opad og rette i det, de allerede har indtastet. Det duer ikke at have en "Edit"-knap for hver linie - de skal kunne rette uden videre, og så skal der jo være en mekanisme som sørger for at gemme ændringerne (Evt. én "opdater"-knap elller også skal man lave en postback hver gang cursoren forlader et felt?)
Avatar billede neoman Novice
25. september 2007 - 15:18 #1
Avatar billede speedpete Nybegynder
28. september 2007 - 08:34 #2
ok, så har du tjent 60p
Avatar billede neoman Novice
28. september 2007 - 11:30 #3
:)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester