Avatar billede peter_damgaard Nybegynder
08. september 2007 - 14:49

ingen visning af TV-skærm der sidder i DVI-udgang på computer

Hej

Jeg har en computer som jeg gerne vil lave til en slags mediacenter. Men hvis jeg sætter fjernsynet til grafikkortets DVI-udgang inden jeg tænder computeren, sker der ikke noget når jeg starter computeren. Fjernsynet viser bare 'intet input'. Jeg fjernsynet virker fint, hvis jeg bare starter op med en rigtig skærm i DVI og så skifter stik når den er kommet til skrivebordet, men det synes jeg ikke rigtig holder når jeg skal have computeren til at stå for sig selv og kun være tilsluttet fjernsynet.
Er der nogen der har en idé til hvordan jeg kan løse dette problem? Det er et GeForce FX 5500 grafikkort der sidder i computeren.

På forhånd tak
Venlig hilsen
Peter Damgaard
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester