Avatar billede birgerflippo Nybegynder
13. august 2007 - 16:38 Der er 3 kommentarer

mistet usb

hej derude

jeg har deværre lige mistet min usb. Der er bestemt en fil jeg meget gerne vil have tilbage. Filen er et word dokument og jeg kan se filen inde under seneste dokumter i word, men jeg kan dog ikke få den fremkaldt da den siger noget med destination. Jeg vil bare høre om der en der enten kender et program som kan få den frem, eller om i ved om windows har lagt en backup af den et sted.
Avatar billede norbert_ Nybegynder
13. august 2007 - 16:54 #1
Hmm... er du sikker på, at det ikke er en genvej, du kan se under "seneste dokumenter", som henviser til din usb? Hvis det er det, er der ikke rigtig noget at gøre.
Avatar billede birgerflippo Nybegynder
13. august 2007 - 19:33 #2
hmm øv
Avatar billede birgerflippo Nybegynder
13. august 2007 - 20:20 #3
den er inde under mine recent documents så det er nok bare en genvej.... men er der ik måde man kan se indeholdet af den også kopier det over i et andet word dokument
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester