Avatar billede sz Nybegynder
30. marts 2007 - 09:46

Sockets med quality of service (QoS)

Jeg har brug for at kunne styre hvor meget båndbredde mit program bruger. Jeg synes det ser ud til at QoS er løsningen, men der er ingen nem tilgang til det i .Net.

Jeg har set lidt på Socket.IOControl(IOControlCode, Byte[], Byte[]) hvor man kan bruge en IOControlCode.SetQos, men jeg kan ikke helt gennemskue hvordan. Såhvidt jeg kan regne ud, svarer det til at kalde WSAIoctl med SIO_SET_QOS på den underliggende Winsock2.

Det ser ud til at jeg skal kalde den med en struct QOS som parameter, http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa374024.aspx

Men hvordan laver jeg den struct, og de structs den består i .Net, og hvordan laver jeg den om til et Byte[] jeg kan sende med? Skal jeg have gang i noget marshalling?

Hvis der er nogen, der har en alternativ løsning, vil jeg også gerne høre den.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester