Avatar billede milandt Nybegynder
05. marts 2007 - 02:34 Der er 1 kommentar og
1 løsning

httphandler for /img only

Hey,

Jeg har lavet en "no leech" httphandler der skal forhindre andre i at "stjæle" mine jpg billeder fra /img mappen på mit website.

Jeg har lavet en httphandler, og konfigureret den på IIS'en, og i /img har jeg tilføjet den til web.config. Jeg har altså en web.config i /img ud over den jeg har på roden af websitet.

Dette fungerer efter hensigten på localhost. Hvis jeg prøver at "stjæle" et billede fra /img så forhindrer min httphandler det, og hvis jeg prøver at "stjæle" et billede fra roden eller en anden mappe, så går det godt.

Det jeg så ikke forstår er, at på produktion bliver jpg billeder slet ikke sendt til browseren for andre mapper end /img (som er det eneste sted hvor httphandleren er defineret i web.config). Hvordan kan dette være? Hvis jeg ikke har defineret httphandleren i web.config på roden af websitet, skulle den så ikke blot blive ignoreret? - sådan som det sker på localhost?

Anyway - det jeg ønsker er at have en httphandler der kun håndterer jpg filer i /img - hvordan?
Avatar billede milandt Nybegynder
05. marts 2007 - 10:25 #1
ingen?
Avatar billede milandt Nybegynder
05. marts 2007 - 13:12 #2
omformuleres i et nyt spg med flere points..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester