Avatar billede phospheer Nybegynder
16. januar 2007 - 13:06 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Genopladeligt tastatur og mus

Hej!
Jeg har et sæt med trådløs tastatur og mus fra Logitech af version MX900. Der er en docking station til musen, så dens genopladelige batterier kan lades op der, mens tastaturet kører på almindelige ikke-genopladelige batterier.
Nu har jeg ikke brugt både tastatur og mus i lang tid, og da jeg så satte det til var de genopladelige batterier i musen så døde, at det end ikke hjalp at sætte musen til opladning i docking stationen..

Skal jeg købe nogle specielle genopladelige batterier til musen, eller kan nogle billige almindelige genopladelige batterier bruges til det?

På forhånd tak! :)
Avatar billede robotten Praktikant
16. januar 2007 - 13:23 #1
Alm. genopladelige batterier kan sagtens bruges. Bare ikke køb dem for svage mht. milliampare, da du så skal oplade din mus hele tiden. Jeg går ud fra, at der er to stk AA batterier der sidder i nu.

Sætter du almindelige beunstenbatterier i, kan du risikere de eksploderer når de sætttes i laderen. Så det må du _aldrig_ gøre
Avatar billede robotten Praktikant
16. januar 2007 - 13:24 #2
beunstenbatterier = brunstensbatterier
Avatar billede phospheer Nybegynder
16. januar 2007 - 16:02 #3
Kan se på batterierne, at det er nickel metal hybride batterier i AA størrelse med 1,2 V og 1800mAh.. Så hvis bare jeg finder nogen med de specifikationer kan det vel ikke gå helt galt? :) Tak for hjælpen!
Avatar billede phospheer Nybegynder
16. januar 2007 - 16:06 #4
Okay, jeg forstyrrer lidt igen.. Jeg kan ikke finde nogen batterier med netop 1800 mAh. Skader det at købe nogen med højere værdi?
Avatar billede phospheer Nybegynder
16. januar 2007 - 16:08 #5
Avatar billede robotten Praktikant
16. januar 2007 - 17:43 #6
I teorien skulle der ikke kunne ske noget. Har dog oplevet, at ladere af samme type som powerbank, ikke kunne lade baterier af større kapacitet, end dem der fulgte med. Som om, at de rer en begrænsning eller lign. i laderens kapacitet. Men har ikke oplevet problemer omkring en muselader. Så det burde jo så virke.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Webanalytiker til digitale løsninger

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO