Avatar billede marsko Nybegynder
07. december 2006 - 09:43

Mails modtages flere gange

Hej alle

Jeg sidder i et firma, hvor vi bruger Microsoft Outlook 2000, og hvor vi har en fælles indbakke, hvor vi alle tre kan se alles mails. Vi har fået ny hjemmeside og som følge deraf nyt webhotel og hosting af domæne, og der er nu noget i vejen med opsætningen, så vi får alle mails tre gange. Vi har en hovedmailadresse og to andre mailadresser.

Jeg har efter bedste evne forsøgt at ændre opsætningen, ved at oprette en ny konto til hver af os - en maskine sat op med en af de tre mailadresser - som jeg har sat som standard - burde det ikke overrule andre konti?
Serveren til indgående post er nu en POP3 server - tidligere brugte vi en IMAP, som jeg går ud fra er vores egen server.

Fordi vores mails efter opsætningen ryger ind i hver af vores private indbakke, har jeg derudover oprettet en regel i Funktioner -> Guiden Regler der siger, at mails modtaget via de nyoprettede konti skal flyttes til den fælles indbakke - og så får vi altså det hele tre gange. Hvis jeg lader være med at køre reglen, så får vi dem kun en gang, men så har jeg også mailsene til at ligge i den private indbakke - og jeg er ikke sikker på, at der ikke i den private indbakke er mails, som skal over i den fælles indbakke...

Desuden skal jeg nu vælge hver gang, hvilken konti jeg vil sende fra. Har det noget at gøre med, at kontoen, der er sat op til IMAP serveren, skal slettes,og kan jeg slette den uden at det giver mig problemer? Kan det også have indflydelse på vores dobbelte mails?

Hvis ovenstående ikke giver mening eller ikke er information nok, så bare spørg.

Håber I kan hjælpe
På forhånd tak :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester