Avatar billede kronsj Nybegynder
07. november 2006 - 14:15

Planlægning ASP.NET arkitektur

Jeg skal til at konvertere en webapplikation fra "Gammeldags" ASP 2.0 til ASP.NET (1.1). Applikationen er meget database-afhængig, ca 15 websider, databasen er ikke størren end ca 10 MB (Foreløbig Access).
Der skal helst ikke være noget VB/C# script på selve siderne. Er der nogen der har lidt erfaring med sådanne projekter ? :
- skal hver session tilknyttes et mere eller mindre tomt typed-dataset fra starten? eller skal man blot oprette et dataset, når man har brug for det.
- Bruger man kun én datasource for hele applikationen ?
- skal web-forms lægge som seperate filer (indtil nu har jeg brugt "Person.frm" som bliver merged ind i en eksisterende asp-fil.
- er det en fordel at bruge DIV-tags, og fylde dem ud fra applikationen?
...osv....

- du behøves ikke nødvendigvis at svare direkte på spørgsmålene, men også gerne komme med lidt input/erfaring med arkitekturen bag lidt større ASP.NET-applikationer - end "Min pladesamling"
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester