Avatar billede fredz Nybegynder
06. oktober 2006 - 00:16

SP2 og Visual Studio

Hej,
Jeg har Visual Studio 2003 på en maskine uden SP2. Virker fint. Men nu vil jeg opdatere Windows med SP2 og det går galt, da installeringen fejler til sidst og afbrydes. Fik en fejlmeddelelse, hvori jeg blev foreslået at vælge debugger og senere var der noget med Common Language Runtime. Mon nogen ved hvad man kan gøre ved det?
Jeg forsøgte at starte forfra efter at have opdateret VS 2003 med Service Pack 1 og forsøgte så igen at installere SP2, men det mislykkedes igen.
Skal jeg virkelig gå den tunge vej og afinstallere hele VS og Frameworket for at kunne opdatere til SP2? Kan man evt. slippe godt fra at fjerne frameworket uden at fjerne VS, installere sp2, og så installere frameworket igen (lyder usandsynligt i mine ører)?

Venlig hilsen
fredz
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester