Avatar billede teepee Nybegynder
04. oktober 2006 - 12:55 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Bærbar med mulighed for monitor INPUT

Hej alle,

Er der nogle der kender til en bærbar, der tillader, at man benytter den som monitor for en anden maskine. Altså den skal have et monitor INPUT stik ligesom på en almindelig monitor. Med andre ord en transportabel fladskærm ;-)

PS: Skal bruges til andet, men jeg savner til tider denne funktionalitet.

PPS: Jeg kan ikke forvente at der er tv kort eller noget i den maskine jeg skal forbinde signalet fra, så S-VHS kabler og lignende er udelukket. Kun almindeligt monitorkabel, evt. DVI eller hvad det hedder.
Avatar billede niels_hansen Praktikant
04. oktober 2006 - 13:25 #1
det findes ikke, kort og godt.
Avatar billede teepee Nybegynder
05. oktober 2006 - 09:57 #2
Jeg er bange for at du har ret. Jeg fandt dog et program kaldet MaxiVista som ser interessant ud. Det kan vise indhold fra en pc - via software i stedet for kabler - på en anden pc.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester