Avatar billede mr-s Nybegynder
19. september 2006 - 21:39 Der er 1 kommentar

Fra picasa til iPhoto

kære eksperter.

Jeg har anskaffet mig en iMac intel core 2 duo. før i tiden har jeg brugt PC. På min pc brugte jeg picasa til at organisere mine digitale fotos. Jeg har cika 11.000 billeder på min pc som ligger sorteret i mapper. Da jeg så brændte det hele ned på dvd'er og satte dem i min iMac og bad den om at impotere det hele ned i iPhoto lage den det hele i en stor blanding. jeg vil helst ikke til at sortere alle 11.000 billeder i mapper igen da jeg nemt kan fårestille mig at det vil tage flere måneder at gøre.

Så var det at jeg ville høre om i Eksperter ikke kente en måder eller et program der kan få alle in billeder over fra picasa til iPhoto???

Please hjælp mig..!
Avatar billede macintosse Nybegynder
19. september 2006 - 23:25 #1
Du tager dine mapper og trækker den over i iPhoto, i det lyseblå område til venstre hvor dit bibliotek er så får dine mapper vist i venstre side og kan få billederne fra mappen vist.
macintosse
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester