Avatar billede martintaarn Nybegynder
14. september 2006 - 22:29

Kant/ramme på weblog i surf/ski style

Hej eksperter!

Jeg er desværre en klovn til grafik og jeg vil gerne ha' ændret rammen på min Wordpress weblog, som omhandler windsurfing, ski og snowboard. Her er følgende filer der skal ændres:

http://www.taarnp.dk/exp/vertikal_ramme.jpg
http://www.taarnp.dk/exp/bund.jpg
http://www.taarnp.dk/exp/top.jpg

Opgaven lyder på at ændre ovenstående filer således at baggrunden (altså det område helt ude i kanten) laves gennemsigtigt/transparent, hvilket gør at de nye filer nok skal være i PNG eller GIF - ikke sandt? Ret mig hvis jeg ta'r fejl. Derudover skal selve kanten være lidt "rough" eller "kantet", gerne i samme stil som http://www.riders.dk

Selve den hvide baggrund i midten, så at sige, skal forblive hvid.

I filen top.jpg må I meget gerne komme med et spændende surf/ski/snowboard inspireret billede i stedet for den blå firkant, men det er ikke et must endnu. Farverne skal gerne være grålige men jeg er åben over for andre forslag. Jeg vil være særdeles taknemmelig hvis I gider komme med nogen forslag, da jeg selv slet ikke har grafiske evner.

På forhånd tusind tak!

/Martin
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester