Avatar billede mainboard Nybegynder
27. juni 2006 - 00:27 Der er 3 kommentarer

Reetableringaf en Asus bærbar med XP!!

Hej

Jeg var i færd med at reetablere en asus bærbar, da jeg kom til at trykke på powerknap og maskinen lukkede ned..Nu har jeg det problem at den var nået 25% hen i recovery og nu kan jeg ikke reetablere med de medfølgende cd'er fordi den ikke kan finde partitionen med navn recovery... den er væk måske??? der står på seddel den ikke kan genskabes af bruger men er lavet fra fabrikken!!! Hvad gør jeg!! er der nogen måde hvorpå jeg kan få installeret XP ved hjælp af de recovery cd'er!!!! please hjælp mig!!
Avatar billede mainboard Nybegynder
27. juni 2006 - 01:39 #1
jeg har virkelig brug for hjælp!!!
Avatar billede yaris Praktikant
29. juni 2006 - 21:30 #2
har du eventuelt muglighed for at få den formateret/ fdisket  med en boot diskette ellers kan du lave en bootdisk på en cd rom for jeg mener at der burde være en muglighed for at starte instalationen igen hvis du får den tømt
Avatar billede yaris Praktikant
29. juni 2006 - 21:33 #3
forresten bootdisketter kan hentes på www.bootdisk.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester