Avatar billede alsvik Nybegynder
26. april 2006 - 15:45 Der er 1 løsning

Forskellige visninger af et dokument?

Jeg har en laaaang XML-fil som indeholder en masse detaljer om kommunikations situationer. De ligger som child-elementer i et rod-element kaldet <ROOT_COMM>. Elementerne hedder <COMM_SITUATION> og er specificeret ved en ID attribut: <COMM SITUATION ID="1">

Jeg ønsker at detaljerne for de enkelte komm.situationer skal blive vist enkeltvis. Ultimativt på en side hvor man kan vælge mellem de forskellige Komm. ID'er - eller alternativt via knapper, menu eller ... !?

Kan det på nogen måde lade sig gøre?

Det er en del af mit BA-projekt.
Det er ikke noget krav at jeg laver det sådan med knapper/menu - men det virker bare underligt hvis ikke det kan lade sig gøre. Det er dog vigtigt at løsningen er lavet primært i opmærkningssprog. Min opgave er bunden m. 75% Kommunikation og 25% opmærkningssprog!

Jeg vil værdsætte al hjælp!
- men vil foretrække hvis nogen kunne skære det ud i pap for mig
Avatar billede alsvik Nybegynder
29. april 2006 - 14:14 #1
LUKKET :o)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester