Avatar billede miami Nybegynder
11. april 2006 - 11:45 Der er 6 kommentarer

Konflikt mellem MP3-afspiller og modem

Jeg har en MP3-afspiller (USB) som ikke virker i XP når mit kabelmodem er sat til. Når afspilleren bliver sat i en USB port kommer den ikke til syne i "Denne computer". Hvis jeg først fjerner modemet vha. "Sikker fjernelse af hardware" og derefter sætter afspilleren i er der ingen problemer.

Kabelmodem: Motorola SURFboard 4200 USB Cable Modem
MP3-afspiller: Creative MuVo

Bruger nyeste drivere.
Avatar billede boxer Nybegynder
11. april 2006 - 11:52 #1
Prøv at gå i enhedshåndtering, højreklik på modemet og vælg fjern, Genstart og installer modemet igen.
Se om det virker.
Avatar billede miami Nybegynder
11. april 2006 - 12:03 #2
Det har jeg prøvet uden held. Men jeg kommer lige i tanke om at jeg vistnok har prøvet at starte computeren op med både kabelmodemet og MP3-afspilleren sat til. Her virkede begge dele fint, måske fordi BIOS fordelte ressourcerne bedre?
Avatar billede weaponx Nybegynder
11. april 2006 - 12:05 #3
Det lyder som en IRQ konflikt på USB bussen. Det nemmeste er at gå i bios, sætte den til at lade styresystemet fordele resourcerne og resette dens værdier i bios.
Avatar billede miami Nybegynder
11. april 2006 - 12:15 #4
Jeg har læst flere steder at det anbefales at sætte Plug&Play O/S til NO i BIOS når man kører XP (angiveligt skulle Microsoft anbefale det). Og at XP alligevel overtager tildelingen af ressourcer når det starter op. Mener også at jeg prøvede at sætte Plug&Play O/S til YES for en uges tid siden uden held.
Avatar billede miami Nybegynder
11. april 2006 - 12:50 #5
Har lige prøvet igen. Alt virker fint hvis det er sat til inden opstart af computeren. Det hjælper ikke at sætte Plug&Play O/S til YES. Forresten kan jeg nævne at der ikke har været problemer med en ekstern harddisk på USB'en samtidig med kabelmodemet.
Avatar billede weaponx Nybegynder
11. april 2006 - 14:16 #6
Spøjst problem, spis bare dine point selv ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester