Avatar billede bejle Juniormester
18. marts 2006 - 14:12 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Mediet afbrudt

Jeg har købt et PCMCIA Conet Wireless netkort til min Compaq EVO N610c bærbare pc. Jeg har valgt at lade det software der fulgte med netkortet (Monitor) styre forbindelsen. Monitor er konfigureret rigtigt og jeg får da også "forbindelse" til mit netværk. Mit problem er at min trådløse netværksforbindelse ikke oprettes imod internettet. Hvis jeg skriver Ipconfig står der Mediet Afbrudt. Jeg har før haft en OK Internetforbindelse via et USB netkort på denne pc.

Nogen der kan hjælpe?
Avatar billede bejle Juniormester
18. marts 2006 - 14:15 #1
Mit netkort hedder Zonet og ikke Conet
Avatar billede bejle Juniormester
28. marts 2006 - 09:43 #2
Nu har jeg langt om længe fået forbindelse til mit accespoint. Jeg skulle først disable alt sikkerhed på accesspoint og derefter enable det igen. Nu skriver jeg godt nok forbindelse men jeg mister den efter ganske kort tid. Forbindelsen bliver så etableret igen men dette sker ca. hver 30 sek.
Avatar billede bejle Juniormester
29. januar 2010 - 09:00 #3
ghfgh
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester