Avatar billede axial Nybegynder
07. januar 2006 - 11:52

Langsom Media player

Var rimlig meget i tvivl om kategori, men håber mit spørgsmål vil blive besvaret aligevel

Jeg har en ret ny computer AMD ATHLON 3000 mhz 1028 Mb XP home servicepack 2. antivirus og alt det der. kort og godt en velfungerende hurtig computer. min forbindelse til nettet er 2 mb.

Da jeg lige hvade fået min nye pc, kunne jeg uden problemer gå ind og trykke på et linkt til et film klip. mediaplayer blev åbnet, og et split sekund senere startede den med at afspille klippet. Mit problem er at nu åbner den mediaplayer, skriver "opretter forbindelse" og så kan der gå 2-3 min før den begynder at afspille et lille film klip (eks. 500kb) somme tider går den enda helt i stå og når jeg lukker media player så vil den end ikke åbne media player på computeren efterfølgende. Min teori er at den startede på problemet da jeg opgraderede mediaplayer fra 7.1 til 10 men dette burde jo gører media player bedre og ikke ringere!? 
hvad kan jeg gører for at afhjælpe problemet og samtidig beholde mediaplayer 10? jeg er dog ikke afvisende for at skifte til en anden media player af samme eller bedre rang.

med venlig hilsen

Jan
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester