Avatar billede lars_juul Nybegynder
15. december 2005 - 20:29

Problemer med ActiveSync 4.0 og flere PDA´er

Hej
Jeg anvender den nye ActiveSync 4.0 sammen med flere PDA´er (HP 2190 og 2490 med Windows Pocket 5.0 styresystem)Jeg samler data ind fra de forskellige PDA´er og synkroniserer dem med et tidsstyringsprogram.
Mit problem er at jeg gerne vil kunne synkronisere E-mail, kontakter mv. med min egen PDA. Det er i første omgang heller ikke noget problem at skabe en kobling mellem min PDA og min computer og synkronisere disse. Problemet opstår når jeg har haft en anden PDA koblet til computeren. Når jeg så igen sætter min PDA til, er den tidligere kobling glemt og jeg skal starte helt forfra med at oprette synkroniseringskoblingen.
Det skal siges at jeg kobler de andre PDA´er til som gæst og derfor ikke opretter en synkroniseringskobling mellem dem og min computer.
Jeg ved at det i de tidligere versioner af ActiveSync har været muligt at gemme koblingen mellem min egen PDA og computeren, selvom andre PDA´er tilsluttes som gæst.

Mit spørgsmål er derfor om der er nogen som kan give mig en forklaring på hvad jeg skal gøre for at dette kan lade sig gøre?

mvh Lars
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester