Avatar billede mikl-dk Nybegynder
02. december 2005 - 11:08 Der er 5 kommentarer

Ny version af global startside www.i-start.dk

Hej,

Jeg har efterhånden drevet siden www.i-start.dk i længere tid og har efterhånden et okay antal brugere. Jeg har nu lavet næste version klar af siden klar, og jeg ønsker derfor respons på alt - design, funktioner osv.

Test-siden findes på:
http://www.wannagodigital.dk/i/

Der er tale om et test-site, så må I teste alt det I vil. Intet af det, der bliver lavet derpå vil blive flyttet med over, når den lanceres som afløseren for den nuværende version - det er altså udelukkende til tests.

/mikl-dk
Avatar billede mikl-dk Nybegynder
02. december 2005 - 11:20 #1
Prøv gerne at sæt "Hvordan skal din linksamling sorteres?" til "Manuelt" under Indstillinger. Så kan I ved at gå i design-mode selv arrangere boksene.

Der er oprettet en testbruger:
test
test
Avatar billede ali.k Nybegynder
02. december 2005 - 18:59 #2
Jeg kan bedre lide den gamle version;)
Den er mere simpel, og designet synes jeg også ser bedre ud!
Avatar billede mikl-dk Nybegynder
03. december 2005 - 10:14 #3
Okay, tak for kommentaren. Personligt synes jeg den nye er nemmere, mere overskuelig samt har et mere stilrent design. Det er selvfølgelig naivt, når det er mig, der har lavet den :-)
Avatar billede ali.k Nybegynder
03. december 2005 - 10:29 #4
Men hvis du alligevel vælger den nye, synes jeg boksne skal flukte med hinanden.
Avatar billede mikl-dk Nybegynder
03. december 2005 - 12:03 #5
Hvad mener du med det? Hvis du mener, det jeg tror du mener, så bliver der en masse tomrum, da man jo temmelig sikkert ikke har samme antal links i alle sine kategorier.

Som kommentar kan jeg sige, at jeg har opdaget, at der er nogle problemer, når man manuelt placerer boksene. Der er en fejl i den kode, der flytter infoboksene mellem spalterne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester