Avatar billede ashurra Nybegynder
26. november 2005 - 00:04 Der er 2 kommentarer

Hvordan overvåger man sin delte Internet-forbindelse?

Jeg har detl min Internet-forbindelse så min computer kører faktisk som server med 2 net-kort et til Internet (som er delt i Windows) og et til lan.... jeg vil så gerne kunne se hvad der bliver downloadet og hvad sider de er på... Der var et program til Windows 3.11 men kan ikke huske hvad det hedder!

...og kan ikke finde et passende program!
Avatar billede boxer Nybegynder
26. november 2005 - 08:46 #1
Er det noget i denne stil du tænker på:
http://www.tamos.com/products/commtraffic/counter.htm?r1=google&r2=awd_ct

Pas på du ikke bryder loven eller krænker andre personer. Som forebyggende kan det være en god ide at informere om at forbindelsen bliver logget.
Avatar billede dreamless Nybegynder
26. november 2005 - 21:40 #2
Der findes en væld af programmer til det formål, måden man overvåger et netværk på er ved at sniff trafikken, der findes et væld af disse packetsniffer for de mere tekniske er der http://www.ethereal.com eller de mindre tekniske som feks dem som http://www.effetech.com/ tilbyder. Der findes en større liste her: http://www.securityforest.com/wiki/index.php/Category:Traffic_Interception_and_Analysis men som overstående siger informer dem du deler forbindelsen med om at du monitere deres trafik og pas nu på en del af de disse programmer kan også bruges til skadelige formål som du kan retforfulgt for at bruge, hvis du ikke bruger dem "korrekt"
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester