Avatar billede krusnof Nybegynder
28. oktober 2005 - 17:29 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Qtek eller andre?!

En af mine venner har en Qtek 9090, som jeg er lidt vild med og nu har set at der kommer en 9100 i næste uge! Tastaturet er blevet lidt bedre på den, men til gengæld er den også meget langsommere! Det er derfor jeg spørger jer til råds: Hvad er fordle og ulemper ved de to!? Skal man vælge noget andet?!

Mit forbrug er noget i stilen af personal mixed with business. Det er ikke det største forbrug helt klart, men skal have et Qwerty-tastatur!

Håber I kan hjælpe med nogle gode erfaringer!!

På forhånd tak.
Avatar billede krusnof Nybegynder
28. oktober 2005 - 17:30 #1
Avatar billede krusnof Nybegynder
28. oktober 2005 - 17:33 #2
Skal måske også siges, at der gerne må være Windows Mobile 5 systemet på den. Det er vel det bedste ikke?!? Også den nyeste version af Office.
Avatar billede krusnof Nybegynder
08. november 2005 - 22:39 #3
Lukker.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester