Avatar billede begere Nybegynder
01. september 2005 - 19:17 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Skjule grupper eller bare klienter i msn?

Hvis man nu har nogle grupper i msn, med klienter osv; og man bruger msn på jobbet, hvor alle har mulighed for at se ens skærm; er det så muligt at kunne skjule grupper indeholdende disse personer? Da det kun er mig der har adgang til puteren er det ikke et krav at kunne beskytte grupperne! - Har bare "tavshedspligt" en form for tavshedspligt, så kan ikke have msn åben ellers!
Avatar billede jannek_ek Nybegynder
27. september 2005 - 18:10 #1
Hmm det bedste jeg kan komme med, vil nok værre at få dig en arbejds e-mail, så du ikke skal tænke på arbejdet i fritiden.
Avatar billede begere Nybegynder
27. september 2005 - 21:19 #2
Det løser ikke problemet, og er slet ikke en ordentlig løsning; jeg har en arbejds mail; men er stadig klienter på den som ikke skal være synlige tilgændelige når jeg sidder og arbejder offentligt osv.
Avatar billede begere Nybegynder
16. oktober 2005 - 22:41 #3
Noget svar?
Avatar billede begere Nybegynder
17. oktober 2005 - 21:39 #4
Jeg vælger at lukke tråden selv så! Men har endnu ikke fundet en løsning!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester