Avatar billede Slettet bruger
10. juni 2005 - 23:23 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Hvad er det smarte ved RSS?

Jeg har netop lavet et feed til mit site og undervejs slog det simple spørgsmål mig: hvad er det smarte ved RSS?
Avatar billede taskmgr Nybegynder
10. juni 2005 - 23:27 #1
Din bruger kan smide dit feed ind i et program, sammen med andre feeds, og se hvornår de forskellige sites er blevet opdateret.

Om det er smart, er nok relativt.
Avatar billede janegil Nybegynder
13. juni 2005 - 12:53 #2
I noen sammenhenger er RSS et bedre alternativ til mailing lister - med en god nehetsleser er det lett å overvåre veldig mange strømmer på kort tid. Først leser du overskriften, fenger den, kan du se sammendraget, hvis det fortsatt virker interessant, kan du åpne lenka til HTML-siden.

Du kan også hente en (se http://heima.olivant.fo/~egilstro/ei%F0i.html) eller flere flettede feeds inn i din egen HTML-side, du kan transformere en feed til WAP (fx. http://upcoming.org/syndicate/venue/1198/ er transformert til http://www.hsjonleik.fo/xslt/hs.asp), I prinsippet kunne en side som http://upcoming.org/venue/1198 blitt oppdatert fra en feed hos venue homepage...

Du får i det hele tatt flere muligheter til å håndtere informasjonen maskinelt, enn du får med e-post eller HTML, som vel er hva RSS i hovedsak erstatter.
Avatar billede janegil Nybegynder
13. juni 2005 - 12:56 #3
Og et halvsmart eksempel: http://prnewsmedia.com/news.php legger nyheter fra flere feeds til venstre i HTML-siden sin. Men det hadde vært smartere om de flettet sammen nyhetene til én felles liste, synes nå jeg.
Avatar billede Slettet bruger
22. juni 2005 - 14:26 #4
smid et svar
Avatar billede janegil Nybegynder
23. juni 2005 - 11:47 #5
.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB