Avatar billede phuong Nybegynder
08. juni 2005 - 14:38 Der er 2 kommentarer

Indsætte et "Jeg er på billedet" pil på et billede

Hej eksperter!

Jeg er igang med at lave en fest side hvor det er muligt at kunne indsætte en pil og sit brugernavn under de billedere man selv er på. Noget ala www.dkbn.dk har på deres side.
Så er der nogle kloge hoveder derude der kan hjælpe mig? Måske komme med nogle kodeeksempler eller nogle tuturials som kan hjælpe mig.
Jeg bruger VS og koder i VB.Net.

På forhånd tak
Avatar billede fyrenanders Nybegynder
09. juni 2005 - 13:55 #1
kan du ikke bare ganske simpelt lave et imageobject med et billed af en pil (resten af billedet tranperant) og så give bruger mulighed for at placere dette object? (husk at "pilens" z-index skal være større end z-index på det billedet pilen skal ligge på ligger på.
Avatar billede phuong Nybegynder
11. juni 2005 - 01:11 #2
hmmm nu er jeg stadig ved kravle stadiet hvad der angår koderi :) ... men det vil hjælpe mig meget hvis du kunne komme med nogle kode eksempler helst i VB.net hvis det ikke er for meget at forlange :).
Måske nogle tutorials :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB