Avatar billede winston-smith Nybegynder
08. juni 2005 - 11:17

.htaccess, og omskrivning af URL giver fejl

Jeg kan se der er gang i de search-frindly url’s for tiden.

Jeg har det problem at jeg, i forbindelse med jeg prøver at få min side til at fungere med search-frindly urls har tilføjet dette til min httpd.conf
”<Directory "/web/">
AllowOverride all
</Directory>”

Og dette til min .htaccess:
”AcceptPathInfo on”

Det fungere så nu, så hvis man f.eks. åbner www.domain/page.php/20/223 så bliver det sendt til page.php. Men nu har jeg bare problemet at hver gang jeg bruger denne metode bliver der genereret ca. 50 stk ”(32)Broken pipe: core_output_filter: writing data to the network” samt 2 stk. ”(104)Connection reset by peer: core_output_filter: writing data to the network” fejl i error loggen. Og hvad værre er det tager et ondt år at åbne siden?!

Metoden fungere uden problemer på min (Mac) Apache 1.X – endda uden de ændringer til httpd.conf og .htaccess. Men når jeg flytter det til min (Linux) Apache 2 så kommer problemerne.

Er der nogle der har nogen forslag til hvor problemet kunne ligge? Eller burde jeg bruge den metode med ”RewriteEngine” som freeagent lige har benyttet?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester