Avatar billede engskov Nybegynder
10. maj 2005 - 16:53

Forbindelse mellem Nokia 6600 og Mx900 musen

Hej alle..

Jeg har en Nokia 6600 og en Mx900 bluetooth mus... og jeg har haft dem forbundet før, altså via bluetooth.. Sådan så jeg kan sidde og arbejde på min mobil, fra computeren.. Så den kan sagtens forbinde sig med min mobil, og fungere som en helt anden usb-bluetooth.. Mit problem er at jeg ikke kan huske hvad jeg skal gøre, jeg har lige formateret min pc, og nu vil de slet ikke connecte. jeg har installeret softwaren, som var vedlagt min mobiltelefon, men den siger bare at der ikke er nogen bluetotth-enhed i min computer/tilsluttet.. Så det jeg tror jeg leder efter er vel en driver til min mus's base, så den kan connecte med min mobil.. Jeg ved det kan lade sig gøre da jeg har gjort det før.. Jeg kan bare ikke huske hvordan min bluetooth, kan forbinde med andre end min mus som den jo hører til..

Jeg håber i derude har prøvet det før og kan hjælpe mig hurtigt igennem mit problem..

Med store forventninger og øjnene klistret til skærmen, venter jeg spændt..


Hilsen Jesper Engskov..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester