Avatar billede screem_brille Novice
23. marts 2005 - 21:58 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Kan ikke få lov at oprette artikel?

Har netop siddet og skrevet min første artikel, men når jeg vil gemme den, får jeg at vide: Der kan ikke oprettes spørgsmål i denne kategori

det er jo mægtigt *G*, hvad er fejlen og hvad gør man så jeg kan oprette min artikel ?
Avatar billede screem_brille Novice
23. marts 2005 - 22:11 #1
har løst det ;) *G*
Avatar billede thesurfer Nybegynder
24. marts 2005 - 14:06 #2
Visse kategorier er "overkategorier". Dem kan man ikke oprette spørgsmål/artikler i. Man skal derfor vælge en mere specifik kategori, under "overkategorien".

Jeg går ud fra, at det var den forklaring/løsning du kom til..? Husk at offentliggøre løsningen, jvf Ekspertens regler, så andre kan få glæde af den.
Avatar billede screem_brille Novice
24. marts 2005 - 14:10 #3
Du har helt ret, det var det der var galt, men menr ikke jeg behøver at skrive det i det her tilfælde, da jeg havde vist det hvis jeg havde læst om oprettelser af artikler først (men det gad jeg jo ikke *G*)
Avatar billede thesurfer Nybegynder
24. marts 2005 - 14:15 #4
Når jeg søger efter en løsning, kigger jeg i spm'ene.. hvis løsningen ikke står der, går jeg videre.. Derfor (ikke kun for min skyld) skal løsningen stå i spm'ene, lige meget hvor åbenlys den er :-)

Mange gange er det egentligt overhovedet ikke nødvendigt, at skrive løsningen, da man kan regne det ud.. men hey, det er ikke alle der har tid til det :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester