Avatar billede kochman Nybegynder
15. marts 2005 - 20:15

problemer med counter strike og logge på privat server..

eg spiller en del counter strike på www.boomtown.net og har ingen problemer med at komme på deres servere. Men i forbindelse med at jeg skulle spille noget klan kamp på en privat server, så kan jeg pludselig ikke connecte til den server.

jeg er kunde hos www.comxnet.dk og de har en " ekstern " firewall på deres net. Jeg kan selv konfigurere hvilke porte jeg kan åbne i min firewall, og jeg kan faktisk deaktivere den helt. Intet af dette hjælper på problemet.

Jeg får bare en besked som siger failed to connect to server. Er 100 % sikker på at fejlen ligger på mit netværk da ingen andre i klanen har problemer med at komme på .


jeg har hørt nogen snakke om at min internet udbyder skal få deres IP i peering tabellen hos JAY.NET??  hvad er det og er det noget der hjælper ??

på forhånd tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester