Avatar billede henkel21 Nybegynder
15. marts 2005 - 17:41

jeg vil gerne lave en anderledes afstemning

Jeg er spritny ud i det at lave hjemmesider, men syntes selv at jeg har en del ideer. problematikken ligger i at jeg ikke er ikke er i stand til at føre dem ud på nettet. Jeg har behov for hjælp eller anvisninger til hvordan jeg laver en lidt anderledes afstemning. Det drejer sig om muligheden for selv at vælge 11 spillere til en given startopstilling. DVS at man skal have muligheden for på en fodboldbane, selv at vælge hvilke spillere, man ønsker hvor, og til sidst afgive sit hold som stemmeseddel. Herefter, skal man kunne aflæse det samlede resultat af alles stemmer og de spillere, der har fået flest stemmer står ud for de respektive pladser. Det kunne eventuelt foregå som på Hatrick.org, hvor der ved tryk på hver placering kan scrolles ned af en liste med spillere. Håber der er nogen, der har nogle ideer eller anvisninger til andre muligheder.

På forhånd tak
Nicolai
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester