Avatar billede limahl Nybegynder
11. januar 2005 - 17:09 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

IP-telefoni - bedste og billigste

Hello eksperter

Jeg er i den situation at jeg skal flytte pr. 1/2, og mit (fastnets-) teleselskab vil have 900 kr. for ulejligheden. Jeg har lige investeret i en trådløs router og en Centrino bærbar, og derfor er mit spørgsmål:

Hvad kan jeg gøre fastnetmæssigt? Jeg betaler 150 kr/md. i abonnement. hos Telia. Behøver jeg at investere i hardware?

Mvh. Thomas
Avatar billede egidiussen Nybegynder
11. januar 2005 - 18:08 #1
Hejsa
Måske kan du bruge Cybercity - de har bl.a. en kombineret bredbåndsforbindelse og bredbåndstelefoni, og de er billige i oprettelse.
Avatar billede limahl Nybegynder
11. januar 2005 - 23:33 #2
nogen andre forslag? GG
Avatar billede jnm9900 Nybegynder
14. januar 2005 - 18:57 #3
Har selvopsagt mit fastnetabonnement og kører nu telefoni via mit kabeltv bredbånd 256/128. Det fungerer fint. Bruger www.musimi.dk som gateway til almindelige telefonabonnenter. Og minutpriserne er meget rimelige, især hvis du ind i merllem også ringer til udlandet. Og ingen månedlig abonnement.
Avatar billede limahl Nybegynder
17. januar 2005 - 15:00 #4
Jeg har også kigget på Musimi, og jeg vil prøve at skifte dertil. Desværre er der ikke nogen points tilbage, men jeg vil prøve at give dig noget karma..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester